mojkvart.hr koristi kolačiće („cookie“) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mojkvart.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija   zatvori obavijest
Najpoduzetnik
Otklonite psihičku i fizičku bol uz pomoć stručnjaka

Današnji stil života neizbježno donosi izazove poput stresa, napetosti, poteškoća s učenjem, nerazumijevanja okoline, niskog samopouzdanja, problema na poslu i u obitelji. Projekt Van Okvira javio se kao jednostavno i cjelovito rješenje svih navedenih problema. Klijentima nudi izbor raznih modaliteta kojima kroz individualne tretmane , radionice i seminare svaki pojedinac može izabrati svoj način otklanjanja i olakšavanja boli.

"Za one koji si žele olakšati životne izazove, dodali smo i poučavanje i osnaživanje putem seminara i radionica najsuvremenijih modaliteta poput Thetahealinga ®, Access Consciousnessa ®“, objašnjava Sunčica Kužilek-Pistotnik, prof., Master of Thetahealing®. Cijeli projekt nastao je od nekolicine vrsnih praktičara sa zajedničkom vizijom „Sve za klijenta, i sve na jednom mjestu, kvaliteta za svakoga“.

Posebno je zanimljivo da svaki klijent može sam izabrati ne samo tretman nego i terapeuta. Danas sve više ljudi odabire pomoć vještih praktičara projekta Van Okvira, što dokazuje iznimna posjećenost svih tretmana , a osobito nakon što su svoju uslugu predstavili putem poslovne tražilice www.mojkvart.hr. „Moj Kvart nas je približio znatno većem broju ljudi, što je očito (već nam je dva puta 'pala' web stranica zbog više posjeta nego je na serveru predviđeno)“, za kraj dodaje Sunčica.

Pročitaj cijeli tekst

Split - ponude i popusti

Izdvojene ponude i popusti

Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve